KONTAKTE

Pėr mė tepėr informacion:

Akademia e Studimeve Politike (ASP)
Rr. Donika Kastrioti, Qendra Kotoni,
Kati 2, Tiranė, Shqipėri
Tel/fax: 00 355 4 2272173
Tel: 00 355 44504788
E-mail : info@asp.al
Web site www.asp.alQendra pėr Kėrkime dhe Politikėbėrjen  (CRPM)
Rr. Cico Popovik 6-2/9, Shkup, Maqedoni
Tel: 0038923109-932;
0038923121-488;
0038923088-141
Fax: 0038923073-890
E-mail: crpm@crpm.org.mk
Web site: www.crpm.org.mk